Registruj se putem društvenih mreža

ili popuni formu na našem sajtu

Ostavi komentar


Samo prijavljeni korisnici koji su koristili uslugu objekta mogu komentarisati i ostavljati ocenu.

Rezervacija termina


Prosledi poruku ili pitanje





Stoni tenis klub “Top Spin – Storek“ – Kragujevac 7.9 (14)

Stoni tenis klub “Top Spin – Storek“ – Kragujevac

Uzimajući u obzir činjenicu da u Kragujevcu nije bilo dovoljno prostora za rekreativnim igranjem stonog tenisa, kao i činjenicu da je stoni tenis veoma zapostavljen predhodnih godina,2006 godine grupa entuzijasta donosi odluku  da kroz organizovano druženje stvori udruženje gde bi svoje mesto pre svega našli svi oni koji se sportom bave  rekreativno. Tako je stvoreno Udruženje stonotenisera rekreativaca“ STOREK “. Na osnivačkoj sednici Storeka odlučeno je da se formira liga uz pravo učešća rekreativaca, veterana, kao I igrača do navršenih 19. godina.

 

  U prethodnih osam sezona, četiri kup takmičenja i mnogobrojnim turnirima,  učešće su uzeli istinski majstori ovog sporta kao što su Zoran Kalinić, Zvonimir Britka, Sarić Dragan, Ćurić Miroslav, Mujić Predrag, Stanković Ivica, Milanović Aleksandar…  Danas Storek ligu sačinjava 48 ekipa razvrstanih u četiri lige, sa više stotina igraca. Taj podatak nas svrstava na vodeće mesto  udruženja rekreativaca u Srbiji.

Pravo igranja imaju ekipe koje u svom sastavu imaju najmanje 3 igraca. Novoformirane ekipe takmicenje pocinju od najnizeg ranga.

Sve  u vezi aktivnosti udruzenja Storek mozete videti na sajtu udruzenja, a informacije vezane za Storek ligu mozete dobiti u kancelariji udruzenja koja se nalazi u ulici Karadjordjevoj 51( Refill m)  ili na telefon 034 33 77 98.

Web stranica

http://www.storek.org.rs/

Kontakt telefon

034/324-924 , 063/7713-659

Pogodnosti
Samo ulogovani korisnici mogu
Loading...
Nema ocene korisnika