Svi koji počinju neki biznis misle da je njihova ideja originalna i najbolja. Uostalom, da nije tako ne bi ga verovatno ni započinjali.

Ko je, recimo, mogao da pomisli da će Facebook postati to što je postao? Ili da će ljudima brojni servisi na internetu biti toliko važni?

A ipak, desilo se.

Stoga, bez želje da zvučimo neskromno, i mi verujemo da je ideja o portalu Moja ekipa i originalna i dobra. I to iz bar dva razloga:

  1. Ovo je najveća baza sportskih objekata u Srbiji
  2. Ovo je prva društvena mreža namenjena onima koji se, pre svega, rekreativno bave sportom

Uostalom, naša baza ima više od 750 objekata iz cele zemlje, a nadamo se da će ih biti još mnogo, mnogo više.

Naš online sistem za zakazivanje termina je moderan, u svakom pogledu potpuno siguran – garantuje se bezbednost svih unetih podataka – ali istovremeno veoma jednostavan i lak za korišćenje. Koncipiran je tako da korisnici kroz njega prolaze intuitivno, uz minimalan utrošak vremena.

Na raspolaganju su sve relevantne informacije, kao što su: lokacija, dostupni sadržaji, tip podloge i slično, kao i fotografije i kratak opis objekta.

Svi korisnici moraju da prođu kroz proces registracije, koja podleže temeljnim proverama, tako da je mogućnost zloupotrebe praktično iskljuda čena.

Važno je napomenuti da korisnici mogu da ocenjuju objekte i ostavljaju komentare. Te informacije su, u skladu sa dobrom poslovnom praksom, na raspolaganju vlasnicima, a sve u cilju eventualnog poboljšanja kvaliteta usluga.

S druge strane, objekti takođe imaju itekako mnogo razloga da postanu naši partneri. Jednostavno, na taj način će povećati popunjenost termina, ali i, što je možda još važnije, verovatno mnogim potencijalnim korisnicima još jasnije pokazati koje sve usluge imaju u ponudi.

Takođe, predviđena je mogućnost da vlasnici objekata, ukoliko to žele, mogu sami da administriraju svoj profil i po potrebi ga ažuriraju aktuelnim informacijama.

U poslovnom smislu, zamišljeno je da partnerstvo sa vlasnicima objekata funkcioniše po principu fiksne mesečne pretplate, čiji iznos se razlikuje zavisno od odabranog paketa. Ima ih ukupno tri, s tim da je paket uvek moguće promeniti na kraju tekućeg meseca – za sledeći. Paketi su napravljeni tako da svakom objektu pruže nešto jedinstveno. Izaberite jedan od ponuđena tri, i uđite sa nama u potpuno novu dimenziju bavljenja bavljenja sportom.

Međutim, mojaekipa.com nije samo baza sportskih objekata, već i jedinstvena društvena mreža. A jedinstvena je zato što nam je namera da okupimo prvenstveno ljude koji se rekreativno bave sportom, odnosno one koji – ako već nisu – vrlo lako mogu da postanu korisnici usluga objekata iz naše baze. Praktično, na istom mestu će biti okupljeni i oni koji nešto traže i oni koji nešto nude, što bi moglo značajno da olakša proces rezervisanja termina.

Pored toga, namera nam je da u objektima sa kojima je potpisan ugovor o saradnji organizujemo turnire u fudbalu, košarci ili bilo kom sportu za koji se iskaže interesovanje. Ne treba ni naglašavati da bi to dodatno uticalo na popunjenost termina, i to ne samo tokom trajanja turnira.

I, na kraju, želeli bi još jednom da naglasimo da je portal Moja ekipa mesto na kojem svi mi koji volimo sport možemo da se družimo, razmenjujemo utiske i priče, a, naravno, i predlažemo sve što mislimo da bi bilo korisno. Da, portal je trenutno naš, ali sav trud bi bio uzaludan ako uskoro ne postane i vaš.

Uostalom, ukucajte adresu mojaekipa.com u bilo kom pretraživaču, na kompjuteru, pametnom telefonu ili tabletu, i otvoriće vam se jedan potpuno novi svet.

Za sve dodatne informacije i moguću poslovnu saradnju, kontaktirajte nas na e-mail info@mojaekipa.com , ili na broj +381 63 270 921 . Očekujemo vaš poziv i radujemo se što ćete postati deo Moje ekipe!