Za nastanak portala Moja ekipa su, na neki način, najzaslužniji ljudi, inače naši prijatelji, na koje smo svojevremeno bili strašno ljuti. U poslednjem trenutku su nam javljali da ne mogu da dođu na zakazani basket 3 na 3, pa smo nas petorica, da ne propadne termin, odigravali 2 na 2, uz zamenu. A svako zna da je to nešto najgluplje što postoji. Ili su otkazivali fudbal 4 na 4, baš u trenutku kada nikog više ne možeš da nađeš…

I tako se rodila ideja o nekoj vrsti društvene mreže, koja bi okupljala nas stalne rekreativce, ali i sve one koji se povremeno bave sportom, sa osnovnim ciljem da uvek imamo tog šestog za basket ili osmog za fudbal…

Konkretno, zar ne bi bilo dobro da, na primer, subotom u 17h znamo ko je spreman da uskoči kao zamena, ako neko iz stalne postave ne može da dođe? I da se ljudi tako organizuju po krajevima grada?

Predlozi su se nizali, a onda nam je palo na pamet da bi bilo logično da na istom mestu sve te ekipe, o kojem god sportu da je reč, mogu i da zakažu termin. Ispostavilo se da neka baza koja objedinjuje sve ili makar većinu sportskih objekata po gradovima – ne postoji. Drugim rečima, u ovoj zemlji, danas, u vreme interneta i modernih tehnologija, nije baš lako saznati gde i kada je slobodan termin za plivanje, karate, košarku, fudbal ili šta god. A to je upravo ono u čemu internet može da pomogne, da sa dva-tri klika saznate koja je sala slobodna i rezervišete termin u njoj.

I zato je pred vama nešto što je i jedno i drugo: i društvena mreža namenjena svim ljudima koji se rekreativno bave sportom, i najveća baza sportskih objekata u državi.

Ukratko, portal Moja ekipa…