Registruj se putem društvenih mreža

ili popuni formu na našem sajtu

Ostavi komentar


Samo prijavljeni korisnici koji su koristili uslugu objekta mogu komentarisati i ostavljati ocenu.

Rezervacija termina


Prosledi poruku ili pitanje





Sportski centar “Sunrise“ – Šabac 7.9 (14)

Sportski centar “Sunrise“ – Šabac

Teniski klub „Sunrise“ osnovan je 10.10.2008. godine u Šapcu. Osnivač i do tada profesionalni igrač tenisa Nenad Crnogorac imao je viziju da u rodnom gradu napravi klub koji će se isključivo baviti Šabačkom decom i njihovim duhovnim i fizičkim razvojem kroz ovu igru. Klub u kome će deca imati glavnu reč i koji će kroz svoju školu stvarati buduće teniske šampione

Klub rasplaže sa 8 teniskih terena. 6 terena su na šljaci dok su dva terena sa veštačkom travom. U zimskim uslovima se na terenima sa veštačkom travom podiže balon kako bi se tenis mogao igrati tokom cele godine. U sklopu kluba se nalazi 8 svlačionica, resotran sa letnjom baštom kao i kafe bar sa kancelarijskim prosorijama.

Klub je dugogodišnji organizator turnira od najvećeg značaja za Teniski savez Srbije (Kupovi srbije, državna prvenstva, turniri svih kategorija). Ponosni smo što već treću godinu uzastopno organizuemo profesionalni ITF turnir iz Futures serije za čiju organizaciju su potrebna značajna finansijska i logistička sredstva.

Škola tenisa

Do sada kroz školu tenisa i individualni rad je prošlo 700 dece. Igrači TK Sunrise od osnivinja pa do danas imaju preko sto osvojenih turnira što u Srbiji i što inonstranstvu. Takmičari i škola tenisa po brojnosti i rezultatima su jedan od vodećih klubova kod nas u zemlji.

Školu tenisa vode treneri Nemanja Ilić, Goran Mandić i Nina Gajić. Takmičarski tenis vodi Nenad Crnogorac bivši profesinalni teniser koji iza sebe dugogodišnje takmičarsko i trenersko iskustvo, bivši juniorski reprezetativac Srbije i Crne Gore. Svoju karijeru i znanje je stvarao u klubovima TK Vojvodina Novi Sad, TK Crvena zvezda i TK Elite Beograd kasnije u inostranstvu (SAD i Nemačka).

Rekreativni tenis

Rekreativan tenis je takođe zastupljen kod nas i svake godine je sve izraženiji i zastupljeniji. Mi kao ozbiljan teniski klub imamo i stalne rekreativne članove gde organizujemo svake godine takmičenja i druženja.

Sve informacje možete dobiti na brojeve telefona: 065 662 51 55, 062 308 607

Sportski centar Sunrise se pored rekrativnog fudbala može pohvaliti i sa Omladinskom školom fudbala – OFK Sunrise. OFK Sunrise osnovan je 04.04.2015 i trenutno pohađa oko 60 dece. Pored profesionalnih uslova koje deca koriste (dva terena sa veštačkom travom za mali fudbal kao i velikim travnatim terenom), treneri čine da kvalitet OFK-a bude na najvišem nivou. Treneri Đorđe Crnogorac (dugogodišnji trener prvih tipova drugoligaških i trećeligaških klubova) i Ivan Radovanović (iskusni igrač Mačve, Sartida Zemun..) čine da deca nekoliko puta nedeljno pohađaju profesionalne treninge i ostvaruju dobre rezultate na turnirima.

OFK je u fazi stvaranja i starijih selekcija kao prključenje u zvanične lige FSS. Takođe, u toku zimskih uslova smo organizatori dečijih fudbalskih turnira i liga (Mini maxi liga, 3 sezone i 1. sezona lige budućih šampiona) Takođe, već tradicionalno organizujemo Biznis ligu grada Šapca, kao i ligu veterana, četvrtu godinu za redom.

U planu je proširenje uslova vezanih za fudbal, kao i za ostale sportove.

Info na: 062 308 607,

Treneri: Ivan Radovanović: 064 48 31 868, Đorđe Crnogorac: 060 0506 948

Sportski centar Sunrise organizuje časove Joge u fitnes centru Sunrise. Adresa je Tiršov venac 6.

Informacije na telefon: 063 398 099

Web stranica

http://www.sunrise.rs/

Kontakt email

sunriseteniss@yahoo.com

Kontakt telefon

062/308-607

Pogodnosti
Samo ulogovani korisnici mogu
Loading...
Nema ocene korisnika